VASE 1%
Kérjük, személyi jövedelem adója 1%-ával támogassa Egyesületünket!
Vasutas Segélyező Egyesület
1078 Budapest, VII. István utca 6.
+36-1-342-5108

KedvezménykártyaKedvezménykártya partnerek

A Vasutas Segélyező Egyesület 140 éve tagjai szociális helyzetének és életminőségének javítása érdekében jött létre. Eredeti elhatározásunkat, és a kor igényeit is figyelembe véve hoztuk létre legújabb kezdeményezésünket, a VASE Kedvezménykártyát. 

Miért érdemes VASE Kedvezménykártyát igényelni?

A VASE Kedvezménykártya minden korosztálynak, az ország egész területén lehetővé teszi, hogy kedvezményesen vásároljanak, és szolgáltatásokat olcsóbban vegyenek igénybe. 


VASE Kedvezménykártya


Honnan tudom, hogy hol használhatom a VASE Kedvezménykártyámat?

Fizetéskor Ön csak felmutatja VASE Kedvezménykártyáját, és partnerünk a végösszegből levonja az általa meghatározott mindenkori kedvezmény összegét. 


VASE Kedvezménykártya elfogadóhely matrica


Hogyan tudok VASE Kedvezménykártyát igényelni?

Az Ön névre szóló Kedvezménykártyájának kiállítási díja 500 Ft, ez egyszeri díj, hosszabbítani, megújítani nem szükséges. Egy tagsághoz egy darab Kedvezménykártya igényelhető. A legyártott kártyák átvehetők személyesen az irodánkban, vagy postai úton juttatjuk el az igénylőkhöz.

Mit tegyek, ha megrongálódott vagy elveszett a kártyám?

Ha az Ön kártyája megrongálódott, vagy elvesztette azt, erről haladéktalanul értesítenie kell Egyesületünket. Ezt bármelyik elérhetőségünkön (személyesen, levél, e-mail) megteheti. A régi kártyát visszavonjuk, és újat állítunk ki az igénylőnek.  Az új kártya kiállítási díja 500 Ft. 

 A Vasutas Segélyező Egyesület a kedvezményadó hely üzleti magatartásáért felelősséget nem vállal. Ha a kártyatulajdonos vásárlása során valamilyen problémát tapasztal (nem fogadják el a kártyáját, nem kapja meg a kedvezményt, a kedvezményadást valamilyen feltételhez kötik, például csak bizonyos árura, csak bizonyos összeghatár felett), azt kérjük, jelezze felénk! Bejelentését megteheti a +361 342 5157 telefonszámon, személyesen az ügyfélfogadó irodában a 1078 Budapest, István utca 6. számon, levélben, vagy e-mailen a vasutas.segelyezo@gmail.com e-mail címen. A panaszt Egyesületünk kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről levélben értesíti a bejelentőt.